Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Функціоналом щодо зниклих безвісти опікується МВС: канали комунікації

Мінреінтеграції
15.01.2024
До Мінреінтеграції продовжують звертатися люди із запитами, пов’язаними з пошуком зниклих безвісти, та іншими дотичними питаннями.
Втім, ще у вересні 2023 року Кабмін ухвалив постанову про передачу функцій Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, до Міністерства внутрішніх справ, Міноборони та Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.
Відтоді МВС займається координацією розшуку осіб та функціонуванням реєстру, Міністерство оборони – пошуком тіл загиблих, а Коордштаб – обміном тілами загиблих.
Ви можете звертатися на гарячу лінію Офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, з понеділка до суботи з 09:00 до 18:00 за номером: 16-98.
Там надають інформацію щодо роботи Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, а також консультуватимуть родичів зниклих безвісти та формуватимуть анкети для Уповноваженого.
Надіслати запит можна електронною поштою: bezvisty.info@mvs.gov.ua (загальна електронна адреса), anketa.bezvisty@mvs.gov.ua (для заповнення анкет).
Також можна надіслати лист на поштову адресу: м. Київ, вул. Богомольця, 10.
 

Новини на цю ж тему

В Україні випустили серіал про те, як взаємодіяти з людьми, які мають бойовий досвід

Серіал під назвою «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» розповідає про правила коректної комунікації з військовими, ветеранами та ветеранками. Зокрема, з тими, хто отримав інвалідність та був у полоні.
Мінреінтеграції
05.05.2024

Підсумки роботи відділу "Центру надання адміністративних послуг" (ЦНАП) станом на 24.04.2024 рік.

А також стосовно "Програма підтримки військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей - мешканців Дніпрорудненської міської територіальної громади".
Новини ЦНАП
26.04.2024

Важлива інформація для родичів полонених та зниклих безвісти Захисників та Захисниць, а також цивільних осіб, незаконно утримуваних РФ!

Йдеться про подання заявки в Особистому кабінеті Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.
ВПО
12.04.2024

Національне інформаційне бюро (НІБ) продовжує приймати інформацію про військовополонених і зниклих безвісти на тимчасово окупованих територіях України.

У січні до Національного інформаційного бюро надійшло близько 17 тисяч звернень
Мінреінтеграції
10.02.2024

Спрощено систему виплат сім'ям полонених, зниклих безвісти та загиблих військовослужбовців

Уряд ухвалив відповідну постанову «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 р. №884 і від 28 лютого 2022 р. №168» на своєму засіданні.
ВПО
30.01.2024
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше