Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проєкт «Укрпошта. Аптека» реалізовуватиметься у 7 прифронтових областях

Мінреінтеграції
05.03.2024

Мешканці Запорізької, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Чернігівської, Сумської та Донецької областей зможуть замовити й отримати медикаменти через Укрпошту.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський. Щоб придбати ліки через «Укрпошта. Аптека», необхідно зателефонувати за номером: 0 800 300 545. Для зв’язку з фахівцем дотримуйтеся підказок у голосовому меню.

Наразі можна замовляти безрецептурні препарати, а також медикаменти за програмою «Доступні ліки».

Замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою «Укрпошта Експрес». Доставка безкоштовна. Для перевірки правильності комплектації замовлення передбачено огляд при врученні посилки.

Нагадаємо, пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека» має на меті забезпечити доступ мешканців населених пунктів, де аптеки відсутні або зруйновані через війну, до необхідних їм ліків.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше