Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щиро вітаємо вас з Днем Конституції України!

ВПО
28.06.2024

Шановні співвітчизники!
Дорогі українці! Мешканці Дніпрорудненської громади!

Щиро вітаємо вас з Днем Конституції України!

☝️28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила Конституцію України. Цей документ закріпив наші права і свободи, став основою державності та символом нашої незалежності.

Українці - волелюбний народ. Мабуть, жоден народ у світі так жертовно не бореться за власну свободу і власні права! Сьогодні, як ніколи раніше, ми відчуваємо важливість єдності, патріотизму і сили духу.

📄Наша Конституція - це не просто документ, це наш спільний дім, де кожен з нас має право на свободу, гідність і щасливе майбутнє. Ми пишаємося своєю країною, своєю історією і своїм народом. У ці важкі часи ми довели всьому світу, що Україна - це нація героїв, які готові боротися за своє майбутнє.

⚔️Сьогодні ми згадуємо тих, хто віддав своє життя за нашу незалежність, і висловлюємо подяку тим, хто продовжує захищати нашу землю. Ми вдячні всім небайдужим громадянам, волонтерам і патріотам, які своїми діями наближають нашу спільну Перемогу.

💪Віримо - ми переможемо! В єдності наша сила! З Днем Конституції України!🇺🇦

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, начальник Дніпрорудненської міської військової адміністрації Антон Козирєв.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше