Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пішов з життя Олександр Іванович Маслов

ВПО
29.05.2024

Шановні мешканці Дніпрорудненської громади,

Вчора ми отримали сумну звістку про те, що з життя пішов Олександр Іванович Маслов, який з 1985 по 1990 роки займав посаду голови виконавчого комітету Дніпрорудненської міської ради.

На Запорізькому залізорудному комбінаті він працював прохідником, гірським майстром, начальником прохідницької дільниці, обіймав різні інженерно-технічні посади, багато років очолював роботу начальника відділу технічного контролю.

За вагомий внесок у розвиток нашого міста Олександр Іванович Маслов був нагороджений у 2011 році відзнакою «За заслуги перед містом Дніпрорудне», а у 2018 році йому було присвоєно почесне звання «Почесний громадянин міста».

Висловлюємо найщиріші співчуття всім рідним і близьким Маслова Олександра Івановича від усієї Дніпрорудненської міської територіальної громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше