Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Важлива інформація для родичів полонених та зниклих безвісти Захисників та Захисниць, а також цивільних осіб, незаконно утримуваних РФ!

ВПО
12.04.2024

 Йдеться про подання заявки в Особистому кабінеті Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Потрібно надавати всю відому вам інформацію про рідну або близьку людину, адже це може допомогти для її розшуку та обміну.

Оскільки не всі відомості про полоненого або зниклого безвісти можуть бути відомими, тому необов’язково заповнювати всі поля. Водночас звертаємо увагу на такі важливі поля, як Громадянство та Етнічна належність.

Отже, внесіть зміни, додаткові факти, щойно вони стануть вам відомі. Можливо, саме ці дані відіграють ключову роль для визволення близької вам людини з російської неволі. Станом на сьогодні вдалося повернути додому 3135 українців та українок. Працюємо над поверненням усіх!

Новини на цю ж тему

В Україні випустили серіал про те, як взаємодіяти з людьми, які мають бойовий досвід

Серіал під назвою «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» розповідає про правила коректної комунікації з військовими, ветеранами та ветеранками. Зокрема, з тими, хто отримав інвалідність та був у полоні.
Мінреінтеграції
05.05.2024

Підсумки роботи відділу "Центру надання адміністративних послуг" (ЦНАП) станом на 24.04.2024 рік.

А також стосовно "Програма підтримки військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей - мешканців Дніпрорудненської міської територіальної громади".
Новини ЦНАП
26.04.2024

Національне інформаційне бюро (НІБ) продовжує приймати інформацію про військовополонених і зниклих безвісти на тимчасово окупованих територіях України.

У січні до Національного інформаційного бюро надійшло близько 17 тисяч звернень
Мінреінтеграції
10.02.2024

Спрощено систему виплат сім'ям полонених, зниклих безвісти та загиблих військовослужбовців

Уряд ухвалив відповідну постанову «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 р. №884 і від 28 лютого 2022 р. №168» на своєму засіданні.
ВПО
30.01.2024

Функціоналом щодо зниклих безвісти опікується МВС: канали комунікації

У вересні 2023 року Кабмін ухвалив постанову про передачу функцій Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, до Міністерства внутрішніх справ, Міноборони та Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.
Мінреінтеграції
15.01.2024
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше